Непозната вечеря
20 години БМ
20 гости заедно в един от нашите ресторанти
Непозната… Да, ще бъде различна вечер. Да, звучи изненадващо и дори малко объркващо, но нали едно добро приятелство започва в среща на перфектните непознати!
Маса с ястия

„Непозната вечеря“ е за теб, ако обичаш да създаваш любов с подправки от кухнята… За теб, ако обичаш да се прибираш у дома и там да те чака маса, приготвена с желание за споделяне и хубав спомен. За теб, ако разпознаваш в храната не само закуска, обяд или вечеря, а знаеш, че тя може да бъде любов.

„Непозната вечеря“ е предизвикателство, изненада, преживяване. Знаем, че ще бъде много вкусно, защото така готвим ние. Непозната е, защото няма да познаваш никой от другите 19 гости на масата, но това ще е само в първата минута преди 19 нови познанства.

Очакваме те! Снимай любимо ястие и го сподели с нас (в публичен пост) в Instagram или Facebook с хаштаг #ВкуснаЛюбов и #20годиниБМ

13 ноември 2017 / 19:30 / Олеа БМ

Играта започва на 09.10.2017 г. и завършва на 05.11.2017 г. Продължителност: 4 седмици.

Награда: Покана за „Непозната вечеря“ на 13.11.2017. Специално събитие, в което разказваме рождения ден на Ресторанти БМ с всички вкусове от кухнята, превърнали се в любими на нашите гости.

Организатор е „Б и М“ ООД с ЕИК: 103600492, с търговски адрес: гр. Варна, ул. „Св. Параскева“ №26.

Участниците в играта са длъжни да спазват условията на официалните правила, посочени в следващите разпоредби.
1.Официални правила на играта „Вкусна любов“:
1.1. Официалните правила са достъпни на www.bmrestaurants.com и в страницата на Ресторанти БМ във фейсбук под Note.
1.2. Право на участие в играта имат всички лица, навършили 18-годишна възраст.
1.3. В играта не могат да участват служители на Ресторанти БМ, както и членове на техните семейства (деца, родители, съпрузи).
1.4. Играта се провежда на територията на Република България.
1.5. Играта започва на 09.10.2017 г. и завършва на 05.11.2017 г.
 
2.Вкусна любов. Механизъм на играта:
2.1. Участието не е свързано с покупка и става по следния начин:
2.1.1. Всеки участник публикува публично снимка в Instagram или Facebook, която изразява храната в посланието „Вкусна любов“ – това са онези моменти на маса и тези ястия, които сте приготвили с обич за някого или сте опитали в любовта на храната, приготвена за вас.
2.1.2. Условие за снимката е ястието (ястията) в кадъра да е домашно приготвено – от вас или за вас.
2.1.3. Публикувайте избраната снимка с хаштаг #ВкуснаЛюбов и #20годиниБМ в Instagram или Facebook.
2.1.4. Всеки участник има право да публикува до 3 снимки в целия период на играта от 9-ти октомври до 5-ти ноември.
 
3.Описание на наградите:
3.1. Куверт за „Непозната вечеря“. Общ брой на наградите: 20
3.2. „Непозната вечеря“ е специално събитие, създадено за 20 гости, които ще се запознаят на 13-ти ноември 2017 г.
 
4.Получаване на наградите:
4.1. 20 години Ресторанти БМ – празнична маса за 20 специални и непознати един на друг гости. Всички 20 участника, спечелили покана за събитието, ще бъдат обявени в инстаграм профила, както и в страницата на Ресторанти БМ във Facebook на 6-ти ноември 2017 г.
4.2. Всеки участник с обявено име в страницата на Ресторанти БМ във фейсбук, както и в инстаграм профила на организатора трябва да изпрати трите си имена, рождена дата, телефон и е-mail на bmrestaurantssocial@gmail.com.
4.3. Всеки спечелил участник ще получи своята покана в електронната си поща от организатора между 8-ми и 10-ти ноември. Потвърждението на поканата от участник e необходимо до 11-ти ноември включително.
4.4. В случай че спечелил участник не потърси организатора, за да получи своята покана, неговото участие в събитието ще бъде заменено с това на друг участник в играта.
4.5. Наградите са лични, не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни и нямат паричен еквивалент.
4.6. Организаторът няма да разглежда кореспонденция относно настоящата игра след 10.11.2017 г.
 
5.Заключителни разпоредби:
5.1. Всяко участие, което не отговаря на правилата на играта, посочени тук, се счита за невалидно.
5.2. Организаторът не носи отговорност, ако не може да установи контакт с печеливш участник или ако награда не бъде доставена поради подадени от участника неточни или непълни данни при условията на раздел 4 от официалните правила.
5.3. Организаторът има правото да промени срока на кампанията при форсмажорни обстоятелства и други обективни причини без да дължи обезщетение на участниците.
5.4. Организаторът има правото да прекрати играта в случаи на масово нарушаване на правилата за участие в нея.
5.5. В случай на недобросъвестно поведение организаторът има право да дисквалифицира участникът и в този случай не се дължи компенсация.
 
6.Публичност:
6.1. С приемането на официалните правила участниците декларират, че дават съгласието си техните снимки, споделени по време на „Вкусна любов“, да бъдат споделени в страницата на Ресторанти БМ във фейсбук и ползвани за създаването на история 20 години Ресторанти БМ.
6.2. Всички снимки ще бъдат посочвани с фотокредита на своя автор, да бъдат използвани в печатни или видеоматериали от организатора във връзка с оповестяване резултатите от „Вкусна любов“, като организаторът не дължи заплащане за това.
6.3. С участието си участниците дават съгласие да бъдат информирани за бъдещи събития от календара на Ресторанти БМ.
 
7.Защита на лични данни:
7.1. С участието си във „Вкусна любов“ всеки участник се съгласява предоставените от него лични данни да бъдат използвани за играта, както и за бъдещи кампании на Ресторанти БМ.
7.2. Предоставянето на рождената дата по условията на раздел 4. т. 2 е с доброволен характер.
7.3. Личните данни няма да бъдат предоставяни на трети лица.

Искате да знаете повече за новите ни предложения в менюто и за специалните ни събития. Регистрирайте вашия имейл, за да научите най-интересното от кухнята на БМ.

В Ресторанти БМ се извършва постоянно видеонаблюдение, което е в унисон с нашата политика, насочена към опазване на спокойствието и здравето на посетителите, максимално ниво на сигурност и охрана на имуществото на клиентите и на ресторанта, като се зачитат и гарантират правата и свободите на гражданите и тяхното достойнство.
РЕЗЕРВАЦИЯ
Резервацията бе изпратена успешно!
Моля, попълнете полето правилно
Моля, попълнете полето правилно
Моля, попълнете полето правилно
Моля, попълнете полето правилно
Моля, попълнете полето правилно
Моля, попълнете полето правилно
Моля, попълнете полето правилно
Очаквайте обаждане от наш управител за потвърждаване на резервацията