Пътуване до Тоскана, Ресторанти БМ
С Ресторанти БМ във
„Вкус на любов“
Вкус от 1997-ма

Защо пътуване в Тоскана? Защото обичаме Италия и я чувстваме близка до посланието „Вкус на любов“ – с него посрещнахме годината, в която празнуваме рожден ден. Защото тосканците не използват сложни подправки или сложни комбинации от вкусове. Там наричат кухнята си „наша“. В БМ вие наричате кухнята ни „наша“. Така в споделянето на една единствена дума открихме посока на пътуването, което ще подарим на един от вас. Пътуване за двама в Тоскана.

Всеки от нас има своята малка история за хората, първи разказали ни за най-важните подправки и в кухнята, и в живота; за хората, дарени с таланта да посрещнат армия от чревоугодници на масата, защото сърцето им умее да готви. Сподели ни своя момент с вкус на любов – той може би носи аромата на бабината кухня с подправки, скъсани от градината; може да си спомня за романтичната вечеря, приготвена за двама, или да не може без шумните приятелства; може да е първата рецепта, която сам си създал… Може да бъде всеки вкусен миг, в който си усетил любовта към човека, приготвил ти храна или за когото ти си останал в кухнята. Сподели своя разказ в не повече от 300 думи. И прочети условията за участие, което може да те отведе в Тоскана в пътуване за двама.

„Вкус на любов“ започва на 10-ти октомври (вторник) 2017 г. и завършва на 4-ти декември (понеделник) 2017 г.

Продължителност: 8 седмици.

Награден фонд: ваучер за пътуване до Тоскана (Италия) за двама.

Описание на маршрута: Пиза- Сан Джиминяно – Сиена – Флоренция, нощувки: три със закуски, транспорт: самолетен полет и вътрешен транспорт.

Участието не е свързано с покупка.

В играта не могат да участват служители на Ресторанти БМ, както и членове на техните семейства (деца, родители, съпрузи).

Условия за участие във „Вкус на любов“

Участниците, които печелят в тази игра, ще бъдат определени от жури от петима души, познаващи посланието „Вкус на любов“ в историята на Ресторанти БМ. Екипът, който ще избере печелившите имена в тази игра, ще бъде обявен на страницата на Ресторанти БМ във фейсбук на 13-ти ноември.

Организатор на играта е „Б и М“ ООД с ЕИК: 103600492, с търговски адрес: гр. Варна, ул. „Св. Параскева“ №26.

Участниците са длъжни да спазват условията на официалните правила, посочени в следващите текстове:

1. Официални правила на играта „Вкус на любов“:
1.1. Официалните правила са достъпни на www.bmrestaurants.com и в страницата на Ресторанти БМ във фейсбук под Note.
1.2. Право на участие в играта имат всички лица с адрес в Република България и навършили 18-годишна възраст.
1.3. В играта не могат да участват служители на Ресторанти БМ, както и членове на техните семейства (деца, родители, съпрузи).
1.4. Играта се провежда на територията на Република България.
1.5. Играта започва на 10.10.2017 г. и завършва на 04.12.2017 г.
 
2. Вкус на любов. Механизъм на играта:
2.1. За участие в играта е необходимо да споделите кратка история, която да разкаже какъв вкус има любовта във вашия живот. Ако например споделите вкуса на сватбената си торта, която от любов сте научили да правите у дома, това е история. Ако пазите спомена за бабината закуска в летата на детството си, това е история; ако пътувате и сте открили любовта към живота в специфичен вкус от чуждата кухня, това пак е история. Всяка ваша история, в която усещате посланието „Вкус на любов“ – места, хора, срещи, идеи – може да бъде част от тази кампания.
2.2. Всеки участник има право да се представи с една история.
2.3. Вашата история с „Вкус на любов“ не трябва да е с обем, повече от 300 думи. Няма изискване за минимален брой думи.
2.4. Няма да бъдат оценявани истории с недобронамерено съдържание.
2.5. Всички истории с „Вкус на любов“ ще се състезават едновременно и за бутилка вино Concordia, и за пътуване до Тоскана, Италия.
2.6. Историите се изпращат на имейла, посочен от организатора, или чрез контактната форма тук, в целия срок на кампанията. В писмото си авторът добавя лична информация – лично име и фамилия, телефон и имейл за контакт. По свое желание участникът посочва рождена дата.
 
3. Описание на наградите:
3.1. Пътуване за двама до Тоскана, Италия. Брой: 1
3.2. Бутилка червено вино „Concordia“. Общ брой на наградите: 10
 
4. Получаване на наградите:
4.1. Участниците, спечелили една от наградите в играта „Вкус на любов“ ще бъдат обявени на www.bmrestaurants.com, както и на страницата на Ресторанти БМ във фейсбук на 20.12.2017 г.
4.2. Всеки участник ще получи своята награда лично, срещу представяне на документ за самоличност в офиса на Ресторанти БМ във Варна.
4.3. Наградите са лични, не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни и нямат паричен еквивалент.
4.4. Организаторът няма да разглежда кореспонденция относно настоящата игра, изпратена след 04.12.2017 г.
 
5. Заключителни разпоредби:
5.1. Всяко участие, което не отговаря на правилата на играта, посочени тук, се счита за невалидно.
5.2. Организаторът не носи отговорност, ако не може да установи контакт с печеливш участник или ако награда не бъде доставена поради подадени от участника неточни или непълни данни при условията на раздел 4 от официалните правила.
5.3. Организаторът има правото да промени срока на кампанията при форсмажорни обстоятелства и други обективни причини, без да дължи обезщетение на участниците.
5.4. Организаторът има правото да прекрати играта в случаи на масово нарушаване на правилата за участие в нея.
5.5. В случай на недобросъвестно поведение организаторът има право да дисквалифицира участник и в този случай не се дължи компенсация.
 
6. Публичност:
6.1. С приемането на официалните правила участниците декларират, че дават съгласието си техните истории, споделени във „Вкус на любов“, да бъдат публикувани в сайта и в страницата на Ресторанти БМ във фейсбук, в печатни или в онлайн медии, подкрепящи кампанията с публичност.
6.2. Всички истории ще бъдат публикувани с позоваване на авторство, като организаторът не дължи заплащане за това.
6.3. Участниците дават съгласие да бъдат информирани за бъдещи кампании на Ресторанти БМ през 2018-та година.
 
7. Защита на лични данни:
7.1. С участието си във „Вкус на любов“ всеки участник се съгласява предоставените от него лични данни да бъдат използвани за играта, както и за бъдещи кампании на Ресторанти БМ.
7.2. Предоставянето на рождената дата по условията на раздел 2. т. 6 е с доброволен характер.
7.3. Личните данни няма да бъдат предоставяни на трети лица.
Сподели своята история с „Вкус на любов“ в до 300 думи, като използваш контактната форма, която следва или ни изпратиш писмо на bmrestaurantssocial@gmail.com

Concordia
В кампанията „Вкус на любов“ можеш да спечелиш и бутилка вино Concordia, което за нас има специална история в духа на приятелство. Познаваш вкуса на нашето вино, прочети и неговата история:

В бизнеса, който създадохме в началото на едно студентско приятелство, който развихме през последните 20 години в споделено разбирателство, винаги сме се старали да избираме най-доброто за клиентите си. Да предлагаме вкусове, богати като емоцията, която животът всекидневно ни дарява. След като имахме опита в създаването на вкус в различни сезонни менюта, започнахме да мислим за наша марка вино във високия клас. Няколко години преди това отпечатахме първите етикети за вино Dolce Vita, но все още търсехме съвършената нотка… Намерихме я във винарна между Пловдив и София, където останахме през двата почивни дни, а преживяването да сътворим ново вино ни завладя изцяло. Там, в сезона, когато природата е изключително жива, заедно създадохме история, а по-късно й дадохме живот в 350 бутилки. Хармония. Concordia.

Беше в есента на 2013-та…

В избата пристигнахме като собственици на ресторанти, тръгнали да открият най-доброто вино според собствения си вкус. С колба и пипети направихме 48 различни проби. След три селекции от тях останаха 12. Бяхме четирима, единодушно избрахме най-добрата проба и изчакахме „да си поеме дъх“, за да познаем душата на нашето вино… В това пътуване към мъдростта на боговете – защото нали това е виното – ни подкрепяха и нашите съпруги. Първоначалното любопитство от тази винена дегустация се превърна в надпревара да открием тайнство. Записвахме си всеки процент каберне, мавруд, сира, мерло – отлежавали в бъчви от френски и български дъб, смесвахме ги в различно отношение, отпивахме от най-добрите проби… и накрая усетихме нотката на виното, което заедно открихме. В началото бяха 48 проби, след това 24, станаха и 12. След два дни се прибрахме във Варна с четири проби – четири бутилки история за приятелство и семейни ценности. В обща вечеря решихме кое е виното. Единствената проба с вкуса и аромата, които бяхме тръгнали да „търсим“.

Concordia има особена стойност в нашата бизнес история, не само в споделянето на толкова лични емоции. „Единомислие и разбирателство“ е послание в успеха на верига Ресторанти БМ. Те са създадени от приятели за приятели.

Има вина, които трябва да изпиеш до дъно, има и истории, които не можеш да оставиш незавършени. Те се откриват със сърцето – там, където е изписано Concordia.

Concordia е най-хубавата ни „бутилирана“ история. Concordia е и заглавие на разказ, вдъхновен от „100 години Babich. 100 винени истории“. Намери своето място върху етикет на една-единствена бутилка, която подарихме на Дейвид Бабич през март 2017 г. по време на When Wine Tells Stories.

Вкусна любов