Ресторант "Корона" БМ

Аристократично красив и с ВКУС на ЛЮБОВ

Ресторант „Корона” се намира на брега на морето, в архитектурно-парковия комплекс „Двореца”. Изграден за румънската кралица Мария, като неин „артистичен каприз”, през 30-те години на миналия век комплексът се превръща в любимо кътче на короновани особи, интелектуалци и хора на изкуството. И днес това място, в което изящно се преплитат различни архитектурни стилове, пази и духа на времето, и тайнствената романтика на една любов... В ресторанта ценителите на българската и на европейската кухня ще се насладят на разнообразие от класически салати, морски деликатеси, изтънчени специалитети и изкушаващи сетивата десерти.

РАЗГЛЕДАЙТЕ МЕНЮТО В РЕСТОРАНТ КОРОНА

Резервирайте маса в ресторант КОРОНАРесторант КОРОНА
Адрес: гр. Балчик, ДКИ Културен център "Двореца"
Резервации: 0579 768 47

Ресторант „Корона” – Кралско величие и любов, мистика и романтика

Ресторант „Корона” е част от културно-архитектурния комплекс „Двореца” в Балчик - ослепително бял, красив спомен от миналото на брега на морето, ограден от неповторима ботаническа градина, създадена през 1930 г. от швейцарския цветар Жул Жани за румънската кралица Мария.
Огънят в камината, интериорът от времето на Реджина Мария, гледката към изумруденото море правят ресторант „Корона” желано място за ценители на българската и европейска кухня. Тук може да се насладите на разнообразни класически салати, морски деликатеси, изтънчени специалитети и галещи сетивата десерти, готови да задоволят всички Ваши кулинарни капризи.Изпълнен с духа на историята за една любов, ресторант „Корона” завладява всеки, който прекара тук и един миг.

корона ресторант
Корона екстериор
корона добрич
корона интериор

Новини от Ресторант КОРОНА