Ресторант "Градината" БМ

Пресечна точка на града с морето с ВКУС на ЛЮБОВ

Ресторант „Градината“ - От чаша ароматно кафе в първа среща с деня до съблазнителен десерт на свечеряване – всичко, което ще опитате тук, е приготвено с любов. ВКУС на ЛЮБОВ.
Създаден през 2004-та година в Морската градина ресторантът предлага на своите гости уют, наслада и хармония във всички сезони. Опитайте богатството от вкусове – от риба до барбекю, в класически и авторски рецепти, съчетани с изискана винена листа.

РАЗГЛЕДАЙТЕ МЕНЮТО В РЕСТОРАНТ ГРАДИНАТА

Резервирайте маса в ресторант ГРАДИНАТАРесторант ГРАДИНАТА
Адрес: град Варна, м-ст Салтанат №43, Морска градина, до Делфинариума
Резервации: 052 300 481

Ресторант „Градината” – прекрасен оазис, закътан в сърцето на Морската градина на Варна.

Съвременният и стилен интериор е съчетание от светли цветове, флорални мотиви и много зеленина. Изисканото меню и професионалното обслужване правят ресторант „Градината” предпочитано място за неангажиращ обяд, бизнес среща, романтична вечеря или семейно тържество.

Тук може да се насладите на кулинарни изкушения - разнообразни класически и авторски салати, морски деликатеси, изтънчени специалитети и галещи сетивата десерти, готови да задоволят всички Ваши кулинарни капризи. Специално подбраните и произведени за ресторант „Градината” вина превръщат всяка минута в прекрасно изживяване и Ви карат да се връщате там отново и отново…

Ресторант „Градината“
gradinata
градината маса

Новини от Ресторант ГРАДИНАТА