Ресторанти БМ

Богатият асортимент от морски деликатеси, мидени специалитети и разнообразие от прясна риба, съчетано с професионално обслужване и прекрасна гледка към Варненския залив, правят ресторантите "БМ" предпочитано място за всеки, който иска да опита доказано добра морска кухня.
„Сити“ е в сърцето на Варна – Фестивалния и конгресен център – място, което се вписва в културния ритъм на града. Очакват Ви уютен салон и кулинарни маршрути.
РАЗГЛЕДАЙ
От чаша ароматно кафе в първа среща с деня до съблазнителен десерт на свечеряване – всичко, което ще опитате тук, е приготвено с любов. ВКУСна ЛЮБОВ
РАЗГЛЕДАЙ
На самия бряг, в местността Кабакум, ресторантът докосва вълните и усеща пулса на морето. „Морски дракон” е романтична територия с ВКУС на ЛЮБОВ .
РАЗГЛЕДАЙ
Ресторант „Залива” е разположен на Южния плаж, близо до Морска гара – Варна. Тук всеки любител на морските деликатеси и рибните изкушения ще открие мечтан кулинарен пристан.
РАЗГЛЕДАЙ
Ресторант „Корона” се намира на брега на морето, в архитектурно-парковия комплекс „Двореца”. Изграден за румънската кралица Мария, като неин „артистичен каприз”.
РАЗГЛЕДАЙ
Маслиновата градина над града връща митологията на Древна Атина обратно в днешно време. ОLEA е място на хармония, уют и топлина.
РАЗГЛЕДАЙ
БМ кафе-сладкарница “Делфин” е най-сладкият спомен на децата - заради вкусните десерти, веселите партита и най-вече заради близостта и контакта с делфините.
РАЗГЛЕДАЙ