Непозната вечеря, Вкусна любов, Ресторанти БМ, 20 години история
Непозната вечеря
20 години БМ
20 гости заедно в един от нашите ресторанти
Непозната… Да, ще бъде различна вечер. Да, звучи изненадващо и дори малко объркващо, но нали едно добро приятелство започва в среща на перфектните непознати!
Маса с ястия

„Непозната вечеря“ е за теб, ако обичаш да създаваш любов с подправки от кухнята… За теб, ако обичаш да се прибираш у дома и там да те чака маса, приготвена с желание за споделяне и хубав спомен. За теб, ако разпознаваш в храната не само закуска, обяд или вечеря, а знаеш, че тя може да бъде любов.

„Непозната вечеря“ е предизвикателство, изненада, преживяване. Знаем, че ще бъде много вкусно, защото така готвим ние. Непозната е, защото няма да познаваш никой от другите 19 гости на масата, но това ще е само в първата минута преди 19 нови познанства.

Очакваме те! Снимай любимо ястие и го сподели с нас (в публичен пост) в Instagram или Facebook с хаштаг #ВкуснаЛюбов и #20годиниБМ

13 ноември 2017 / 19:30 / Олеа БМ

Играта започва на 09.10.2017 г. и завършва на 05.11.2017 г. Продължителност: 4 седмици.

Награда: Покана за „Непозната вечеря“ на 13.11.2017. Специално събитие, в което разказваме рождения ден на Ресторанти БМ с всички вкусове от кухнята, превърнали се в любими на нашите гости.

Организатор е „Б и М“ ООД с ЕИК: 103600492, с търговски адрес: гр. Варна, ул. „Св. Параскева“ №26.

Участниците в играта са длъжни да спазват условията на официалните правила, посочени в следващите разпоредби.
1.Официални правила на играта „Вкусна любов“:
1.1. Официалните правила са достъпни на www.bmrestaurants.com и в страницата на Ресторанти БМ във фейсбук под Note.
1.2. Право на участие в играта имат всички лица, навършили 18-годишна възраст.
1.3. В играта не могат да участват служители на Ресторанти БМ, както и членове на техните семейства (деца, родители, съпрузи).
1.4. Играта се провежда на територията на Република България.
1.5. Играта започва на 09.10.2017 г. и завършва на 05.11.2017 г.
 
2.Вкусна любов. Механизъм на играта:
2.1. Участието не е свързано с покупка и става по следния начин:
2.1.1. Всеки участник публикува публично снимка в Instagram или Facebook, която изразява храната в посланието „Вкусна любов“ – това са онези моменти на маса и тези ястия, които сте приготвили с обич за някого или сте опитали в любовта на храната, приготвена за вас.
2.1.2. Условие за снимката е ястието (ястията) в кадъра да е домашно приготвено – от вас или за вас.
2.1.3. Публикувайте избраната снимка с хаштаг #ВкуснаЛюбов и #20годиниБМ в Instagram или Facebook.
2.1.4. Всеки участник има право да публикува до 3 снимки в целия период на играта от 9-ти октомври до 5-ти ноември.
 
3.Описание на наградите:
3.1. Куверт за „Непозната вечеря“. Общ брой на наградите: 20
3.2. „Непозната вечеря“ е специално събитие, създадено за 20 гости, които ще се запознаят на 13-ти ноември 2017 г.
 
4.Получаване на наградите:
4.1. 20 години Ресторанти БМ – празнична маса за 20 специални и непознати един на друг гости. Всички 20 участника, спечелили покана за събитието, ще бъдат обявени в инстаграм профила, както и в страницата на Ресторанти БМ във Facebook на 6-ти ноември 2017 г.
4.2. Всеки участник с обявено име в страницата на Ресторанти БМ във фейсбук, както и в инстаграм профила на организатора трябва да изпрати трите си имена, рождена дата, телефон и е-mail на bmrestaurantssocial@gmail.com.
4.3. Всеки спечелил участник ще получи своята покана в електронната си поща от организатора между 8-ми и 10-ти ноември. Потвърждението на поканата от участник e необходимо до 11-ти ноември включително.
4.4. В случай че спечелил участник не потърси организатора, за да получи своята покана, неговото участие в събитието ще бъде заменено с това на друг участник в играта.
4.5. Наградите са лични, не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни и нямат паричен еквивалент.
4.6. Организаторът няма да разглежда кореспонденция относно настоящата игра след 10.11.2017 г.
 
5.Заключителни разпоредби:
5.1. Всяко участие, което не отговаря на правилата на играта, посочени тук, се счита за невалидно.
5.2. Организаторът не носи отговорност, ако не може да установи контакт с печеливш участник или ако награда не бъде доставена поради подадени от участника неточни или непълни данни при условията на раздел 4 от официалните правила.
5.3. Организаторът има правото да промени срока на кампанията при форсмажорни обстоятелства и други обективни причини без да дължи обезщетение на участниците.
5.4. Организаторът има правото да прекрати играта в случаи на масово нарушаване на правилата за участие в нея.
5.5. В случай на недобросъвестно поведение организаторът има право да дисквалифицира участникът и в този случай не се дължи компенсация.
 
6.Публичност:
6.1. С приемането на официалните правила участниците декларират, че дават съгласието си техните снимки, споделени по време на „Вкусна любов“, да бъдат споделени в страницата на Ресторанти БМ във фейсбук и ползвани за създаването на история 20 години Ресторанти БМ.
6.2. Всички снимки ще бъдат посочвани с фотокредита на своя автор, да бъдат използвани в печатни или видеоматериали от организатора във връзка с оповестяване резултатите от „Вкусна любов“, като организаторът не дължи заплащане за това.
6.3. С участието си участниците дават съгласие да бъдат информирани за бъдещи събития от календара на Ресторанти БМ.
 
7.Защита на лични данни:
7.1. С участието си във „Вкусна любов“ всеки участник се съгласява предоставените от него лични данни да бъдат използвани за играта, както и за бъдещи кампании на Ресторанти БМ.
7.2. Предоставянето на рождената дата по условията на раздел 4. т. 2 е с доброволен характер.
7.3. Личните данни няма да бъдат предоставяни на трети лица.